Elvin Beqiri, mbrojtësi i Kombëtares shqiptare dhe i Vllaznisë, me shtyrjen e rikthimit të tij nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka mbajtur peng edhe të ardhmen e tij te kryesuesit e kampionatit. Një largim i mundshëm i tij do të ishte një minus i madh në mbrojtjen e 9-herë kampioneve të Shqipërisë.


E Premte, 09 Janar 2009