Bashkia e Fierit n bashkpunim me Bankn Botrore do t ndrtojn 100 apartamante pr t pastrehht e ktij qyteti. Projekti do t financohet kryesisht nga Banka Botrore dhe vetm nj pjes e buxhetit t Bashkis s Fierit do t kaloj pr kt projekt. N qytetin ka mse 600 t pastreh, vendbanimet e reja duket se do t ulin sado pak numrin e tyre. Autoritetet lokale bjn t ditur se vendbanimet do t jepen me qera t ult pr t pastrehht, gj kjo q rastiset n pothuasje t gjitha vendet e zhvilluara.