brbrshte perkujtuar ne qytetin e Permetit 114-vjetori i vdekjes se rilindesit Naim Frasheri Aktiviteti i emertuar Nata e bardhe Naimjane nisi me nje homazh ne shtepine e vellezerve Frasheri per tu zhvendosur me pas ne qytetin e Permetit Pjese e Nates se Bardhe ishin sesioni shkencor per rolin e frasherllinjve ne rikthimin e identitetit kombetar te shqiptareve si dhe nje konkurs i te rinjve nga shkolla te Shqiperise Kosoves dhe Maqedonise Ne Naten e Bardhe Naimjane u nderuan me cmime mirenjohjeje shkrimtaret Dritero Agolli Rexhep Qose historiani Kristo Frashri si dhe futbollisti i kombetares Lorik Canabrbr
br