Nga Express më 24 janar 2011 në ora 12:08

Aktorja Reese Witherspoon ka pranuar se ajo ka “shumë të meta”.Aktorja e filmit “Water For Elephants”ka thënë se ajo nuk ka dëshirë që të quhet e bukur pavarësisht bukurisë dhe famës se “nuk është krejt perfekt”.Kur është pyetur se a e konsideron vetën më ndonjë të metë ajo është përgjigjur, “Sa gjatë dëshironi t’ju përgjigjem? Ka një listë të madhe, por po shkoj me alfabet? A, e bezdisshme, B, konfliktuoze...Po, kam shumë të meta”, ka thënë ajo.