bashaKreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është ndalur sot në Shkodër në kuadër të 23-vjetorit të themelimit të degës së kësaj partie.  Basha në fjalën e tij përshëndetëse iu referua të rinjve, duke vlerësuar rolin e tyre dhe të Shkodrës në shembjen e diktaturës komuniste.


Shkodra është themel i demokracisë, tempull i Partisë Demokratike.Rinia është shumicë në çdo përvjetor të saj, Shkodra ndezi pishtarin e lirisë.Përulemi me nderim para atyre që organizuan demonstratën anti-komuniste,- tha Basha.


12 Janar 2014 (gazeta-Shqip.com)


Ky shkrim 23 vjet PD, Basha: Shkodra themeli i demokracisë u publikua me pare te Gazeta SHQIP.