0
brbr

SSSAbrASS
brbr30 refugjatet e pare kane lene Greqine ne kuadrin e Planit per Rilokalizimin Europian 6 familjet e para me origjine nga Siria dhe Iraku u zhvendosen nga Greqia per ne Luksemburgbrbr
brbrAta u shoqeruan ne aeroportin e Athines nga Presidenti i Parlamentit Europian Martin Shulz dhe Kryeministri grek Aleksis Cipras Qe prej fillimit te vitit me shume se 600 mije emigrante kane mberritur ne Greqibrbr
brbrTv Klanbrbr