Rimbursim


Publikohet lista e re e barnave të rimbursueshme për vitin 2009. Këtë vit listës i shtohen 31 medikamente të reja, dy prej të cilave marrin përsipër trajtimin e pacientëve të transplantuar dhe atyre të sëmurë me leucemi. Ministrja e Shëndetësisë, Anila Godo, dje gjatë prezantimit të listës tha se “listës i janë shtuar 31 barna të reja, 70 alternativa tregtare të reja, duke e çuar në 405 numrin total të listës. Ndër barnat e shtuara ofrohen alternativa të reja terapeutike të gamës së barnave antispastike, diuretike, antiepileptike, neuroleptike”.


Ndërsa drejtorja e ISKSH-së, Elvana Hana, deklaroi se lista e re do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e shërbimit për popullatën. “Kjo listë ka barna mjaft të shtrenjta, por mbi të gjitha trajtohen qindra pacientë me sëmundje të rënda, barnat për trajtimin e të cilave futen për herë të parë në listën e rimbursimit, sikurse janë leucemia, infeksionet post-transplant”. Më tej, ajo vijoi duke shtuar: “Kjo listë ka edhe kombinime të reja mjekimesh, të cilat përmirësojnë ndjeshëm cilësinë e shërbimit për moshën e tretë për sëmundje si astma bronkiale, epilepsia etj.”, - përfundoi Hana.


Përpos barnave që mbulojnë diagnoza të reja dhe kombinimeve të reja të mjekimit, në këtë listë janë shtuar formë-doza të reja të barnave që janë në listë të cilat kanë përdorim më të përshtatshëm për fëmijët, të sëmurët kronikë etj., duke sjellë një përmirësim të cilësisë së shërbimit”.

Lista e barnave të rimbursuar për vitin 2009

1. Drotaverine hydrochloride 40 mg tabl


2. Acid ursodesoxycholic 300 mg caps


3. Ticlopidine Hydrochloride 250 mg caps.


4. Methoxy polyethylene glycol-epoetin beta 50mcg/0.3ml pre-filled syr.


5. Methoxy polyethylene glycol-epoetin beta 75mcg/0.3ml pre-filled syr.


6. Methoxy polyethylene glycol-epoetin beta100mcg/0.3ml pre-filled syr.


7. Indapamide 2.5 mg caps.


8. Olmesartan medoxomil + Hydrochlorthiazide (20 +12.5) mg tabl.


9. Valganciclovir 450 mg f.c.tabl.


10. Imatinib 100 mg caps.


11. Ibandronic acid, monosodium salt monohydrate 50 mg f.c.tabl.


12. Lamotrigine 25 mg dispersible tabl. & tabl.


13. Lamotrigine 50 mg dispersible tabl. & tabl.


14. Lamotrigine 100 mg dispersible tabl. & tabl. 15. Lamotrigine 200 mg tabl.


16. Gabapentin 100 mg caps.


17. Gabapentin 300 mg caps.


18. Gabapentin 400 mg caps.


19. Levetiracetam 100 mg/ml - 300 ml Oral solution fl.


20. Levetiracetam 500 mg f.c.tabl.


21. Olanzapine 5 mg coated tabl. & tabl.


22. Budesonide 100 mcg/doze -10 ml nazal spray fl.


23. Budesonide 100 mcg/doze Inhaler *200 doza fl.


24. Budesonide 200 mcg/doze Inhaler *100 doza fl.


25. Budesonide + Formoterol fumarate dihydrate


Turbo Inh. powder x 80/4.5 mcg/dose fl.


26. Budesonide + Formoterol fumarate dihydrate


Turbo Inh. powder x 160/4.5 mcg/dose fl.


27. Fluticasone propionate


Inhaler susp x 250 mcg/dose -120 doza fl.


28. Salmeterol xinafoate + Fluticasone propionate


DISCUS Inh. x (50 mcg + 250 mcg)/unit dose fl.


29. Salmeterol xinafoate + Fluticasone Propionat


DISCUS Inh. x (50 mcg + 100 mcg)/ unit dose fl.


30. Salmeterol xinafoate + Fluticasone propionate


DISCUS Inh. x (50 mcg + 500 mcg) /unit dose fl.


31. Deferriprone 500 mg tabl.

Lista e barnave të rimbursueshme

ANTIACIDET, BARNAT PER MJEKIMIN E ULÇERES PEPTIKE DHE FLATULENCES


Cimetidin PROFARMA


Cimetem EUROMEDICA


Ranitidine PROFARMA


Reducid 150 FLAMINGO


Zoran DR.REDDY'S LABORATORIES


Rintid KOPRAN


Ranisan PRO.MED.CS


Ulcodin ALKALOID


Ranital LEK


Verlost RAFARM


Ptinolin HELP


Ranibos BOSNALIJEK


Nipodur ANFARM HELLAS


Ranicux TAD PHARMA


Raniberl BERLIN - CHEMIE


Zantac GLAXOSMITHKLINE


Ranibos BOSNALIJEK


Nipodur ANFARM HELLAS


Raniberl BERLIN CHEMIE


Raniwieb WIEB PHARM VERTRIEBS


Omez DR.REDDY'S LABORATORIES


Omeprazid NOBEL ILAÇ


Malortil SPECIFAR


Ortanol LEK


Ultop KRKA


Gertalgin E.C FARAN LABORATORIES


Glaveral HELP


Rythmogastryl RAFARM


BARNA ANTISPASTIKE, ANTIKOLINERGJIKE DHE PROPULSIVE


Papaverin PROFARMA


Atropin PROFARMA


Dividol REMEDICA


Buscol PLIVA


Buscopan BOEHRINGER INGELHEIM


Elitan MEDOCHEMIE


Reglan ALKALOID


Reglan ALKALOID


KOLAGOGET DHE HEPATOPROTEKTORET


Ursobil A.B.C.INT.PHARMA


Ursosan PRO.MED.CS


Ursobil A.B.C.INT.PHARMA


Ursofalk DR.FALK PHARMA


ANTIDIAREIKET, ANTIINFLAMATORET DHE ANTISEPTIKET INTESTINAL


Nystatina LIFEPHARMA


Sulfasalazin KRKA


Salofalk DR.FALK PHARMA


Mesaflor SO. SE PHARM


DIGJESTIVET, PERFSHI ENZIMAT


Creon SOLVAY PHARMACEUTICALS


Actrapid Novolet NOVO NORDISK


Insuman Rapid Optiset SANOFI - AVENTIS


Novo Rapid NOVO NORDISK


Insulatard Novolet NOVO NORDISK


Insuman Basal SANOFI - AVENTIS


Humulin N ELI LILLY


Mixtard 50 Novolet NOVO NORDISK


Insuman Comb 50/50 SANOFI - AVENTIS


Mixtard 30 Novolet NOVO NORDISK


Humulin 70/30 ELI LILLY


Mixtard 40 Novolet NOVO NORDISK


Insuman Co 15/85 SANOFI - AVENTIS


Insuman Comb 25/75 SANOFI - AVENTIS


Novo Mix NOVO NORDISK


Lantus AVENTIS


Levemir NOVO NORDISK


Neomid AEGIS


Metformine PROFARMA


Metformin PRAMIT


Metformine ARROW


Siofor 500 BERLIN -CHEMIE


Glucophage MERCK SANTE


Glifor BILIM ILAC SANAYII TICARED


Metformin Tillomed TILLOMED


Metformin PROFARMA


Neomid AEGIS


Metformin TEVA


Metformin PRAMIT


Metformine ARROW


Metformin STADA


Siofor 850 BERLIN -CHEMIE


Glucophage MERCK SANTE


Metformin Wieb WIEB PHARM VERTRIEBS


Siofor BERLIN CHEMIE


Glucophage MERCK SANTE


Glibenem EUROMEDICA


Glibenklamid PROFARMA


Maninil BERLIN -CHEMIE


Oleovit A FRESENIUS KABI


Advit PRODENTALFARMA


Tachystin* CHAUVIN ANKERPHARMA


Oleovit D3 FRESENIUS KABI


Vitamine B1 PROFARMA


Vitamine C PROFARMA


Prod.Vitamin C PRODENTALFARMA


Vitamine PP PROFARMA


Bedoxin GALENIKA


Vitamine B6 PROFARMA


SHTESA TE KRIPRAVE MINERALE


Ketosteril FRESENIUS KABI


Pottasion Efferv.* MIBA


BARNA TE TJERA TE APARATIT GASTRO-INTESTINAL DHE METABOLIZMIT


PKU 2-PRIMA* MILUPA


GJAKU DHE ORGANET E HEMOPOJEZES


Sintrom NOVARTIS


Zyllt KRKA


Plavix SANOFI


Heferol ALKALOID


Retafer KRKA


Vitamine B12 PROFARMA


Vitamine B12 PROFARMA


Vitamine B12 PROFARMA


Acid Folic PROFARMA


Filicine ADELCO


Eprex 1000 U JANSSEN - CILAG


Eprex 2000 U JANSSEN - CILAG


Neorecormon F.HOFFMANN-LA ROCHE


Neorecormon F.HOFFMANN-LA ROCHE


ZEVENDESUESIT E PLAZMES DHE PERFUZIONET


Magnesium Sulfate PROFARMA


Sulfat Magnezi PRODENTALFARMA


BARNAT NE TERAPINE KARDIAKE


Digoxine PROFARMA


Kinidin PROFARMA


Propastad STADA


Propafenon ALKALOID


Propafenon Stada STADA


Amiodaron PROFARMA


Amiodarone PRAMIT


Amiodarone ARROW


Cordarone SANOFI


Nitroglicerin ICN OKTYABR


Nitrolingual G POHL BOSKAMP


Carvazem EUROMEDICA


Nitrosorbit PROFARMA


Monosan PRO.MED.CS


ISMN STADA


Izosorbit MN Retard FARMAL/VALFARMA


Monocinque BERLIN CHEMIE


Monosan PRO.MED.CS


ISMN STADA


Metildopa PROFARMA


Aldoem EUROMEDICA


Hydroklortiazid PROFARMA


Furosemid PROFARMA


Furosemid PROFARMA


Prod furosem PRODENTALFARMA


Spironolacton BALKANPHARMA


Propranolol BALKANPHARMA


Propranolol PROFARMA


Metoprolol STADA STADA


Corvitol BERLIN CHEMIE


Betaloc ZOK ASTRAZENECA


Metoprolol Stada STADA


Corvitol BERLIN CHEMIE


Betaloc ZOK ASTRAZENECA


Cardoksone REMEDICA


Metowieb WIEB PHARM VERTRIEBS


Lopresor Retard NOVARTIS


Aten-100 KOPRAN


Atenolol PROFARMA


Tredol AEGIS


Velorin REMEDICA


Atenolol KWALITY PHARMACEUTIC.


Mesonex ADELCO


Prinorm GALENIKA


Atenolol EG EG LABO


Apo -Atenol APOTEX INTERNATIONAL


Cuxanorm TAD PHARMA


Neocardon G.A.PHARMACEUTICALS


Tenormin ASTRAZENECA


Bisocor NICHE GENERICS


Biol LEK


Bisocor NICHE GENERICS


Bisoprolol EG EG LABO


Biol LEK


Nebilet BERLIN CHEMIE


Coryol KRKA


Carvedilol GENERICUM


Carvetrend PLIVA


Curcix SO. SE PHARM


Dilatrend F.HOFFMANN-LA ROCHE


Coryol KRKA


Carvedilol TEVA


Carvedilol GENERICUM


Curcix SO. SE PHARM


Carvetrend PLIVA


Dilatrend F.HOFFMANN-LA ROCHE


Carvedilol TEVA


Coryol KRKA


Carvedilol GENERICUM


Carvetrend PLIVA


Dilatrend F.HOFFMANN-LA ROCHE


Amlopress CIPLA


Monovas MUSTAFA NEVZAT


Stamlo-5 DR.REDDY'S LABORATOIRES


Tenox KRKA


Amvaz (Amlovasc) DR.REDDY'S LABORATOIRES


Amlodipin GENERICUM


Amlodipin ALKALOID


Amlopin LEK


Amplor KWIZDA PHARMA


Amlodil BOSNALIJEK


Norvasc PFIZER


Amlodipine PROFARMA


Amlopress CIPLA


Monovas MUSTAFA NEVZAT


Stamlo-10 DR.REDDY'S LABORATOIRES


Alodipin ALKALOID


Amvaz (Aamlovasc) DR.REDDY'S LABORATOIRES


Tenox KRKA


Amlodipin GENERICUM


Amlopin LEK


Amplor KWIZDA PHARMA


Norvasc PFIZER


Felodipine STADA STADA


Plendil ASTRAZENECA


Felodipine STADA STADA


Plendil ASTRAZENECA


Nifedipine PROFARMA


Nifedipem EUROMEDICA


Nifelat Q REMEDICA


Nifelat REMEDICA


Nifedipin retard HEMOFARM KONCERN


Nifedipin 1A PHARMA


Cordipin retard KRKA


Nifedipin Retard FARMAL/VALFARMA


Euxat PH&T


Coral-30 SO. SE PHARM


Euxat PH&T


Coral-60 SO. SE PHARM


Lusopress BERLIN CHEMIE


Lercanil BERLIN CHEMIE


Verapamil ALKALOID


Lekoptin Mite LEK


Akilen MEDOCHEMIE


Caveril REMEDICA


Lekoptin LEK


Verapamil ALKALOID


Aldizem ALKALOID


Mavitalon HELP


Dazil AEGIS


Diazem MEDOCHEMIE


Aldizem ALKALOID


BARNAT VEPRUESE NE SISTEMIN RENIN - ANGIOTENSIN


Ropril AEGIS


Rilcapton MEDOCHEMIE


Epsitron REMEDICA


Apo-Capto APOTEX INTERNATIONAL


Captopril EG EG LABO


Epsitron REMEDICA


Rilcapton MEDOCHEMIE


Enalapril PROFARMA


Prilenap HEMOFARM KONCERN


Korandil REMEDICA


Enalapril 1A Pharma 1A PHARMA


Kalpiren MEDOCHEMIE


Ednyt GEDEON RICHTER


Supotron REMEDINA


Enalaprillek LEK


Konveril NOBEL ILAÇ


Ulticadex RAFARM


Enap KRKA


Corvo TAD PHARMA


Enaran KWIZDA PHARMA


Kaparlon-S ANFARM HELLAS


Berlipril BERLIN -CHEMIE


Lopress ACTAVIS


Lorista KRKA


Lakea LEK


Losartan ALKALOID


Diovan NOVARTIS


Diovan NOVARTIS


Aprovel SANOFI PHARMA, BRISTOL MYERS SQUIBB


Aprovel SANOFI PHARMA, BRISTOL MYERS SQUIBB


Aprovel SANOFI PHARMA, BRISTOL MYERS SQUIBB


Menartan BERLIN CHEMIE


Menartan BERLIN CHEMIE


Menartan BERLIN CHEMIE


Co-Diovan NOVARTIS


Co-Diovan NOVARTIS


Co-Diovan NOVARTIS


Exforge NOVARTIS


Exforge NOVARTIS


REDUKTUESIT E LIPIDEVE NE GJAK


Simcard CIPLA


Simvastatin HEXAL A/S,L


Revastat REPLEKPHARM


Vasilip KRKA


Antichol HELP


Simvastatin STADA STADA


Simcard CIPLA


Simvastatin HEXAL A/S,L


Vasilip KRKA


Sivinar ANFARM HELLAS


Statinal SPECIFAR


Revastat REPLEKPHARM


Simvastatin STADA STADA


Antichol HELP


Hollesta ALKALOID


Lepur ELPEN


Simvastatin TEVA


Simvastatin HEXAL A/S,L


Vasilip KRKA


Simvastatin STADA STADA


Hollesta ALKALOID


Lepur ELPEN


Lipopres ACTAVIS


Medostatin MEDOCHEMIE


Holetar KRKA


Pravaran KWIZDA PHARMA


Pravaran KWIZDA PHARMA


Lescol NOVARTIS


Lescol XL NOVARTIS


Atacor ACTAVIS


Atorlip CIPLA


Atoris KRKA


Tulip LEK


Sortis PFIZER


Atacor ACTAVIS


Atorlip CIPLA


Atoris KRKA


Tulip LEK


Sortis PFIZER


Fenofibrate EG EG LABO


Lipanor SANOFI


ANTIMYKOTIKET DERMATOLOGJIKE


Griseovem EUROMEDICA


Exifine DR.REDDY'S LABORATOIRES


Apo-Terbinafine APOTEX INTERNATIONAL


Terbinafin GENERICUM


Terbinafine Actavis ACTAVIS


Verbinaf PLIVA


Lamisil NOVARTIS


ANTIBIOTIKE DHE KIMIOTERAPEUTIKE DERMATOLOGJIK


Bivacyn LEK


Argedin BOSNALIJEK


PREPARATE DERMATOLOGJIKE TE KORTIKOSTEROIDEVE


Helpoderm HELP


Beloderm BELUPO LIJEKOVI I KOZMETIKA D.D


Betamethason PROFARMA


Betaval PRODENTALFARMA


Betnovate (Ecoval) GLAXOSMITHKLINE


Betnovate crem GLAXOSMITHKLINE


Kuterid LEK


Advantan SCHERING


Fluoderma PROFARMA


Flu -Neo PRODENTALFARMA


SISTEMI UROGJENITAL DHE HORMONET SEKSUALE


ANTIINFEKTIVET DHE ANTISEPTIKET GJINEKOLOGJIKE


Nystatina LIFEPHARMA


Polygynax INNOTHECH INTERNATIONAL


Metronidazol PROFARMA


Metrozol BOSNALIJEK


Vagilen FARMIGEA


Miconal ECOBI FARMACEUTICI


Ekonazol PROFARMA


Ekonazol PRODENTALFARMA


Ecomi GEYMONAT


Ecodergin FARMIGEA


Micos AGIPS


Gyno-Pevaryl JANSSEN - CILAG


Macmiror POLICHEM


BARNA TE TJERA GJINEKOLLOGJIKE


Brameston REMEDICA


HORMONET SEKSUALE DHE MODULATORET E SISTEMIT GJENITAL


Testo Enant GEYMONAT


Progesteron PROFARMA


Utrogestan BESSINS ISCOVESCO


Ova-mit REMEDICA


Clomd BRUNO FARMACEUTICI


Androcur SCHERING


Angeliq SCHERING


Anargil* MEDOCHEMIE


Nalidiksine PROFARMA


Negrem EUROMEDICA


Nitrofurantoine PROFARMA


Macrodantin GEYMONAT


Xatral SANOFI - AVENTIS


Xatral SANOFI - AVENTIS


Prolosin NICHE GENERICS


Urimax CIPLA


Tamsudil SYNTHON


Tanyz KRKA


Tamsu GENERICUM


Urostad STADA


Omnic Ocas ASTELLAS PHARMA


Terazocina A.B.C.INT.PHARMA


Kornam LEK


Kornam LEK


Fincar CIPLA


Mostrafin PLIVA


Zerlon HEMOFARM KONCERN


PREPARATET HORMONALE SISTEMIKE


HORMONE TE HIPOFIZES DHE HIPOTALAMUSIT


Synacthen NOVARTIS


Norditropin Nordilet NOVO NORDISK


Humatrope Recon ELI LILLY


Norditropin Nordilet NOVO NORDISK


Nocutil GEBROPHARMA


Minirin nasal RT FERRING


KORTIKOSTEROIDET SISTEMIKE


Dexason GALENIKA


Dexamethason KRKA


Soldesam LABORAT.FARMACOLOGO


Prednisolone Na.Phosph. FISIOPHARMA


Solu Decortin H MERCK


Prednison PROFARMA


Prednisem EUROMEDICA


Deltacortene BRUNO FARMACEUTICI


Triacort PHARMATEX ITALIA


Solu - Medrol PFIZER


BARNAT NE TERAPINE E TIROIDES


Letrox 50 BERLIN -CHEMIE


Thyro-4 FARAN LABORATORIES


Letrox 100 BERLIN -CHEMIE


Thyro-4 FARAN LABORATORIES


Propiltiouracil PROFARMA


Rekalcitonin REPLEKPHARM


Miacalcic Spray NOVARTIS


ANTIINFEKTIVET E PERGJITHSHEM SISTEMIK


Medomycin MEDOCHEMIE


Doxycyclin ALKALOID


Doxystad STADA


Doxy - HP SANAVITA


Miraclin LABORATOIRIO FARMACOLOGICO MILANESE


Oksitetracikline PROFARMA


Medicycline 250 FLAMINGO


Medocycline MEDOCHEMIE


Ampicilin RADOFARMA


Ampik KOPRAN


Ampicilin RADOFARMA


Pamecil MEDOCHEMIE


Ampicilin RADOFARMA


Ampik KOPRAN


Ampicilin ALKALOID


Ampicilin RADOFARMA


Ampicilin RADOFARMA


Pamecil MEDOCHEMIE


Apicillin 500 VOGEN


Medampi 500 FLAMINGO


Ampicilin ALKALOID


Amoksicilin RADOFARMA


Amoxicilline EG EG LABO


Amoksicilin RADOFARMA


Duramox VOGEN


Moxilen MEDOCHEMIE


Amoksicilin RADOFARMA


Amoxiciline EG EG LABO


Amoksicilin RADOFARMA


Duramox VOGEN


Almacin ALKALOID


Hiconcil KRKA


Amoxina AESCULAPIUS


Amoksicilin RADOFARMA


Hiconcil KRKA


Moxilen MEDOCHEMIE


Amyn-250 KOPRAN


Duramox VOGEN


Amoksicilin RADOFARMA


Duramox 5000 VOGEN


Amyn-500 KOPRAN


Amoxapen REMEDICA


Moxilen MEDOCHEMIE


Almacin ALKALOID


Ospamox DT LEK


Hiconcil KRKA


Amoksilin ATABAY KIMYA SANAYI VE.TIC


Jugocillin GALENIKA


Diaminocillina* SOLVAY PHARMACEUTICALS


Klavunat ATABAY KIMYA SANAYI VE.TIC


Panklav HEMOFARM KONCERN


Amoksiklav LEK


Syntoclav CODAL SYNTO


Klamoks Pediatric BILIM ILAC SANAYII TICARED


Augmentin GLAXOSMITHKLINE


Syntoclav Forte CODAL SYNTO


Klavunat Forte ATABAY KIMYA SANAYI VE.TIC


Klamoks BILIM ILAC SANAYII TICARED


Panklav Forte HEMOFARM KONCERN


Amoksiklav Forte LEK


Augmentin GLAXOSMITHKLINE


Amoksiklav LEK


Panklav HEMOFARM KONCERN


Sytoclav MEDOCHEMIE


Augmentin GLAXOSMITHKLINE


Klavunat ATABAY KIMYA SANAYI VE.TIC


Klamoks BILIM ILAC SANAYII TICARED


Panklav HEMOFARM KONCERN


Syntoclav CODAL SYNTO


Amoksiklav 2X LEK


Fugentin ELPEN


Amoksiklav Solvo LEK


Augmentin GLAXOSMITHKLINE


Amoksiklav 2X LEK


Amoksiklav 2X LEK


Amoksiklav Solvo LEK


Amoxiciline+Ac.Clavulonic EG LABO


Amoxicilline+Ac.Clavulonic EG LABO


Amoxicillin Ac.Clavulonic EG LABO


Cefaleksin RADOFARMA


Cefaleksin RADOFARMA


Cefaleksin RADOFARMA


Medolexin MEDOCHEMIE


Cefaleksin RADOFARMA


Cefalexin ALKALOID


Cefaleksin RADOFARMA


Syntolexin CODAL SYNTO


Cefaleksin RADOFARMA


Syntolexin CODAL SYNTO


Ceforal TEVA


Felexin KOPRAN


Cefalexin ALKALOID


Zinnat GLAXOSMITHKLINE


Cefaklor RADOFARMA


Cefaclor ALKALOID


Cefaklor RADOFARMA


Ceclor ACTAVIS


Cefaklor RADOFARMA


Cefaclor ALKALOID


Cefaklor RADOFARMA


Ceclor ACTAVIS


Cefaklor RADOFARMA


Ceporex GLAXOSMITHKLINE


Oralcef GEYMONAT


Bactigram MAGIS


Kliacef SO. SE PHARM


Cefaclor ALKALOID


Oralcef GEYMONAT


Bactigram MAGIS


Kliacef GEYMONAT


Trim KOPRAN


Baktrim PRODENTALFARMA


Trimox ATABAY KIMYA SANAYI VE.TIC


Bactrim F.HOFFMANN-LA ROCHE


Septrin GLAXOSMITHKLINE


Sulfametoprim PROFARMA


Trim - 480 KOPRAN


Septrin GLAXOSMITHKLINE


Erythromicin estolate FLAMINGO


Eritromicin PROFARMA


Erythromycin 250 VOGEN


Erythran AEGIS


Spiramicine PROFARMA


Macropen KRKA


Lekoklar SANDOZ


Fromilid KRKA


Uniklar MUSTAFA NEVZAT


Cleron AEGIS


Klerimed MEDOCHEMIE


Lekoklar SANDOZ


Ezumycin RAFARM


Cleron AEGIS


Uniklar 500 MUSTAFA NEVZAT


Fromilid KRKA


Klerimed MEDOCHEMIE


Clabel NOBEL ILAÇ


Fromilid Uno KRKA


Maxilin F.C ANFARM HELLAS


Klacid XL ABBOTT


Cleron AEGIS


Klaciped ABBOTT


Azatril BALKANPHARMA


Hemomycin HEMOFARM KONCERN


Sumamed PLIVA


Azatril BALKANPHARMA


Sumamed Forte PLIVA


Hemomycin HEMOFARM KONCERN


Azatril BALKANPHARMA


Azitromicin SANDOZ


Hemomycin HEMOFARM KONCERN


Sumamed PLIVA


Streptomycin SANAVITA


Streptomicin sulfate GALENIKA


Gentamicin ALKALOID


Gentamycine PROFARMA


Gentamicin ITALFARMACO


Gentamicin ALKALOID


Gentamicin BOSNALIJEK


Gentamycine PROFARMA


Gentamed MEDOCHEMIE


Gentamicin ITALFARMACO


Pan-Gentamicine PANPHARMA


Gentamicin HEMOFARM KONCERN


Gentamycin BOSNALIJEK


Gentamicin ALKALOID


Ciprolet 250 DR.REDDY'S LABORATORIES


Ciproquin - 250 KOPRAN


Ciprofloxacin 250 VOGEN


Citeral ALKALOID


Cifloxinal PRO.MED.CS


Ciprinol KRKA


Cipro-1A Pharma 1A PHARMA


Viprolox AEGIS


Ciprofloksacine PROFARMA


Cifin 500 FLAMINGO


Ciprolet 500 DR.REDDY'S LABORATORIES


Ciproquin - 500 KOPRAN


Ciprospes SPECIFAR


Siprobel NOBEL ILAÇ


Citeral ALKALOID


Forterra HELP


Ravalton RAFARM


Remena REMEDINA


Ciprinol KRKA


Cipro 1A.Pharma 1A PHARMA


Aristin-C ANFARM HELLAS


Viprolox AEGIS


Metronidazol PROFARMA


Metronidem EUROMEDICA


Vagilen FARMIGEA


Ketrozol REMEDICA


Cezolin REMEDINA


Ilgem RAFARM


Ketoconazole TARO PHARMACEUTICAL


Nizoral JANSSEN - CILAG


Flukonazol LEK


Kandizol NOBEL ILAÇ


Flusenil ANFARM HELLAS S.A


Medoflucon MEDOCHEMIE


Myksodon STADA


Diflucan PFIZER


Flucozal AEGIS


Flukonazol LEK


Fungolon BALKANPHARMA


Rifaren REMEDICA


Rifasynt MEDOCHEMIE


Isoniazid PROFARMA


Pirazinamid PROFARMA


BARNA ANTIVIRALESISTEMATIKE


Medovir MEDOCHEMIE


Acy ECOBI FARMACEUTICI


Aciclostad/ Aciclovir STADA


Virucid AEGIS


Aciclin FIDIA FARMACEUTICI


Hernovir NOBEL ILAÇ


Medovir MEDOCHEMIE


Aciclostad/ Aciclovir STADA


Hernovir NOBEL ILAÇ


Medovir MEDOCHEMIE


Aciclostad/ Aciclovir STADA


Aciclin FIDIA FARMACEUTICI


Zeffix GLAXOSMITHKLINE


BARNAT ANTINEOPLAZIKE DHE IMUNOSUPRESORE


Endoxan* BAXTER


Leukeran * GLAXOSMITHKLINE


Alkeran * GLAXOSMITHKLINE


Metotrexate REMEDICA


Methorexat "Ebewe" EBEWE PHARMACEUTICALS


Methotrexat "Ebewe" EBEWE PHARMACEUTICALS


Methotrexat "Ebewe" EBEWE PHARMACEUTICALS


Puri- Nethol * GLAXOSMITHKLINE


Fludara Oral SCHERING


BARNA NE TERAPINE ENDOKRINE


Megestrolo PHT PH&T


Megace BRISTOL MEYERS SQUIB


Tamox 10-1A Pharma 1A PHARMA


Tamoxene LISAPHARMA


Tamoxifen "Ebewe" EBEWE PHARMACEUTICALS


Millennium-Tamoxifene PHARMATEX ITALIA


Nolvadex ASTRAZENECA


Fluprost LISAPHARMA


Armidex ASTRAZENECA


Femara NOVARTIS


Rebif SERONO


Rebif SERONO


Betaferon SCHERING


Sandimum Neoral NOVARTIS


Sandimum NOVARTIS


Cellcept HOFFMANN-LA ROCHE


Myfortic NOVARTIS


Myfortic NOVARTIS


Imuprin REMEDICA


SISTEMI MUSKULO - SKELETIK


ANTIINFLAMATORET DHE ANTIREUMATIKET


Indomethacin PROFARMA


Indometacin PRODENTALFARMA


Indoxen SIGMA TAU


Difisal KOPRAN


Remethan REMEDICA


Naklofen F KRKA


Diklofen GALENIKA


Voltaren NOVARTIS


Cataflam NOVARTIS


Remoxicam ALKALOID


Erazon KRKA


Brexin CHIESI PHARMACEUTICI


Bruxicam BRUSCHETTINI


Bruxicam BRUSCHETTINI


Rupan 400 MEDOCHEMIE


Bren-400 KOPRAN


Ibuprofen EG EG LABO


Kratalgin KWIZDA PHARMA


Eudorlin Extra BERLIN CHEMIE


Priaxen REMEDICA


Naproxen 250 AEGIS


Naproxen 500 AEGIS


Priaxen REMEDICA


Synalgo GEYMONAT


Naproxiwieb WIEB PHARM VERTRIEBS


Ketonal LEK


Flexen LIFEPHARMA


Ketonal LEK


Flexen LIFEPHARMA


Ketonal Forte LEK


Pemine* ELI LILLY


Alopron REMEDICA


Allopurinolo LIFEPHARMA


BARNA TE TJERE PER CRREGULLIME TE SISTEMIT MUSKULO SKELETIK


Bonefos SCHERING


MST Continus NAPP PHARMACEUTICALS


MST Continus NAPP PHARMACEUTICALS


MST Continus NAPP PHARMACEUTICALS


Morfine PROFARMA


Petidine PROFARMA


Analgin PROFARMA


Analgin ALKALOID


Prodanalg PRODENTALFARMA


Paracetamol PROFARMA


Arfen MEDOCHEMIE


Paracetamol PRODENTALFARMA


Ben-U-Ron BENE ARZENIMITTEL


Paracetamol PROFARMA


Arfen MEDOCHEMIE


Paracetamol PRODENTALFARMA


Ben-U-Ron BENE ARZENIMITTEL


Luminal PROFARMA


Luminal PROFARMA


Primidon PROFARMA


Dintoina * RECORDATI


Apo-Clonazepam APOTEX INTERNATIONAL


Rivotril HOFFMANN-LA ROCHE


Tegretol NOVARTIS


Carbazem EUROMEDICA


Karbamazepine PROFARMA


Taver MEDOCHEMIE


Tegretol NOVARTIS


Valpro TAD TAD PHARMA


Convulex GEROT


Valpro TAD TAD PHARMA


Convulex GEROT


Depakine SANOFI


Depamag (Mg. dipropilacetetat) SIGMA TAU


Convulex GEROT


Depakine SANOFI


Depakine SANOFI


Convulex GEROT


Depamag SIGMA TAU


Topamax Sprinkle JANSSEN - CILAG


Topamax Sprinkle JANSSEN - CILAG


Topamax JANSSEN - CILAG


Topamax JANSSEN - CILAG


Topamax JANSSEN - CILAG


Parkinsan PROFARMA


Levomed MEDOCHEMIE


Madopar HOFFMANN-LA ROCHE


Amantadine PROFARMA


Klorpromazine PROFARMA


Klorpromazine PROFARMA


Levomepromazine PROFARMA


Moditen KRKA


Moditen KRKA


Moditen Depo KRKA


Tioridazine PROFARMA


Haloperidol PROFARMA


Haldol KRKA


Haldol Depo KRKA


Leponex NOVARTIS


Olexar CIPLA


Zalasta KRKA


Zyprexa ELI LILLY


Zyprexa Velotab ELI LILLY


Lithium Carbonicu. GLAXOSMITHKLINE


Rison ACTAVIS


Risset PLIVA


Ribex VIANEX


Rissar ALKALOID


Rispolux LEK


Torendo KRKA


Torendo Q KRKA


Rispolept JANSSEN - CILAG


Rispolept JANSSEN PHARMACEUTICA


Diazepam PROFARMA


Apaurin KRKA


Diazepam ALKALOID


Diazepam PROFARMA


Apaurin KRKA


Diazepam ALKALOID


Librian PROFARMA


Tranxene SANOFI


Tranxene SANOFI


Titus HELP


Dorm NORMA


Titus HELP


Dorm NORMA


Loram LEK


Meprobamat PROFARMA


Imipramine PROFARMA


Apo- Clomipramine APOTEX INTERNATIONAL


Anafranil NOVARTIS


Amitriptilin PROFARMA


Amirol REMEDICA


Amyzol LEK


Ludiomil NOVARTIS


Fluxil AEGIS


Refloksetin REPLEKPHARM


Biozac NICHE GENERICS


Fluoxetin ALKALOID


Fluoxetin Stada STADA


Fluoxetine EG EG LABO


Orthon REMEDINA


Flonital ANFARM HELLAS S.A


Oxetin BOSNALIJEK


Prozac ELI LILLY


BARNA TE TJERE TE SISTEMIT NERVOR


Kalymin* TEMMLER


Vermox KRKA


Beconaze GLAXOSMITHKLINE


Ventmax CHIESI PHARMACEUTICI


Ventolin GLAXOSMITHKLINE


Serevent GLAXOSMITHKLINE


Foradil NOVARTIS


Atimos CHIESI PHARMACEUTICI


Clenil CHIESI PHARMACEUTICI


Clenil CHIESI PHARMACEUTICI


Flixotide GLAXOSMITHKLINE


Flixotide GLAXOSMITHKLINE


Flixotide GLAXOSMITHKLINE


Atrovent N BOEHRINGER INGELHEIM


Salbutamol PRODENTALFARMA


Ventolin GLAXOSMITHKLINE


Medolin MEDOCHEMIE


Salbutem EUROMEDICA


Teotard KRKA


Teokap SR/Theophylline NOBEL ILAÇ


Theo-Dur LAVIPHARM


Theo-Dur LAVIPHARM


Aminofem EUROMEDICA


Eufilline PROFARMA


Aminophyllin Retard LEK


Prod Aminofilin 240 PRODENTALFARMA


Eufiline PROFARMA


BARNAT KUNDER KOLLES DHE RRUFES


Kodein Fosfat PROFARMA


ANTIHISTAMINIKET SISTEMIKE


Promethazine PROFARMA


Cetrine DR.REDDY'S LABORATOIRES


Cetiram SPECIFAR


Histatin ACTAVIS


Lorytec AEGIS


Loratadine ALKALOID


Rinolan PLIVA


Flonidan LEK


Pressing HEMOFARM KONCERN


Claritine SCHERING


Latoren ANFARM HELLAS


Loratadin ALKALOID


Pressing HEMOFARM KONCERN


Flonidan LEK


Claritin SCHERING


Denerel MEDOCHEMIE


Ketotif KOPRAN


Frenasma FARAN LABORATOIRES


Zaditen NOVARTIS


Frenasma FARAN LABORATORIES


Denerel MEDOCHEMIE


Zaditen NOVARTIS


Gentokulin HEMOFARM KONCERN


Ribomicin FARMIGEA


Iducher FARMIGEA


Dicloftil FARMIGEA


Voltaren Ophta LDMO NOVARTIS


Dexa Neo Pomad per sy PRODENTALFARMA


Idracemi FARMIGEA


Maxidex ALCON


Dexacollyre COOPER


Pilokarpin PRODENTALFARMA


Pilocollyre COOPER


Diamox* TEOFARMA


Azopt ALCON


Timolol PRODENTALFARMA


Lithimole COOPER


Yeasan RAFARM


Cusimolol ALCON


Timadren HEMOFARN KONCERN


Travatan ALCON


Atropin PRODENTALFARMA


Atropine Sulfate/Cooper COOPER


TE GJITHE PRODUKTET E TJERA TERAPEUTIKE


Desferal NOVARTIS


Exjade NOVARTIS


TE GJITHE PRODUKTET E TJERA JOTERAPEUTIKE


Aqua Ad Iniectabilia ALKALOID


Aqua Ad Injectabilia ALKALOID


Woter for injection DEMO


Uje per injeksion PRODENTALFARMA


Water for injection DEMO