brbrGushti eshte muaji qe ka fluksin me te madh te pushuesve por dhe kerkesave per sherbim mjekesor Per tu ardhur ne ndihme pacienteve apo urgjencave te ndryshme 25 qendra shendetesore funksionojne pa nderprerje ne te gjithe vendin Vetem ne vijen bregdetare te Vlores jane 5 qendra te cilat u vijne ne ndihme pushuesve per probleme te ndryshme shendetesore Ministri Ilir Beqaj nga Orikumi deklaroi se keto masa kane ndihmuar ne mbarevajtjen e sezonit turistik Vetem javen e fundit ne qendrat shendetesore te Vlores kane marre sherbim 400 paciente Ndersa per rastet urgjente qe kane nevoje per mjekim me te specializuar eshte ne gatishmeri flota e ambulancave dhe sherbimi i helikoptereve Ne bashkine e Vlores krahas dy qendrave shendetesore qe funksionojne gjate gjithe vitit dhe ne vere punojne 24 ore per periudhen e plazhit jane shtuar edhe tre pika te tjera nje ne Radhime ne zonen e Plazhit te vjeter dhe nje qender shendetesore ne Zvernecbrbrbr