Sezoni i pushimeve ka nisur, por të paktë do jenë ata që mund të qëndrojnë në këtë hotel.

Ai ndodhet në mes të botës së egër dhe gjëja më e pakët që mund të presësh në Ol Lentille të Kenias është ky hotel.

Por hoteli me pesë yje, i quajtur "Sanctuary", është një parajsë në tokë.

Në total vetëm 14 persona mund të frekuentojnë në të njëjtën kohë hotelin, që ndodhet 45 minuta me makinë larg fshatit më të afërt.

Mes kafshëve të egra, kjo pamje të lë pa frymë.