TIRANË- Aleanca Kuq e Zi ka ngushëlluar sot familjen mbretërore për humbjen e trashigimtarit të fronit mbretëror Leka Zogu I.

Aleanca Kuq e Zi i dërgon ngushëllimet më të sinqerta familjarëve dhe të afërmve.

Aleanca Kuq e Zi e konsideron largimin nga jeta të Zogu I humbje për kombin tonë, pasi ëndrra e tij më e madhe ishtë bashkimi i të gjithë shqiptarëve.

Aleanca Kuq e zi unifikohet me dhimbjen e famijlarëve për humbjen e të afërmit të tyre, ndërkohë që bën me dije se ëndrra e Zogut I për bashkimin e shqiptarëveë do kthehet në motiv të patjetërsueshëm për Aleancën Kuq eZI.
(el.me/BalkanWeb)