Me rastin e nënshkrimit të MSA, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Arban Abrashi ka uruar këtë marrëveshje.

" Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa dhe përfaqësuesja e Lartë e BE-së për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, njëherësh zëvendës presidente e Komisionit Evropian, Federica Mogherini, sapo nënshkruan në Strasburg, Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit (MSA) ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian. URIME KOSOVË!" pashkruar Abrashi nërrjetin e tij "Facebook".