Organizata e Kalërimit të Demave kohët e fundit vizitoi  sheshin Madison në New York, ku organizoi një garë  me dema.  Në këtë garë morën pjesë kalëruesit më të mirë nga e gjithë bota , të cilët ishin profesionistë të këtij lloj sporti.


Kalëruesi i demave Jess Lockwood ishte 19-vjeçari i cili arriti të fitonte këtë garë vetëm për 32 sekonda. Adoleshenti fitoi nje shumë marramendësë prej 117 00 dollarësh.Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter