Miratohet kontrata për dhënien me koncesion te ndërtimit te aeroportit të Kukësit.


Vendimi është miratuar sot në mbledhjen e Qeverisë dhe është njoftuar përmes një deklarate për mediat nga ana e ministres së Infrastrukturës, Belinda Balluku.


Ajo ka theksuar se kontrata koncesionare është 35 vite, kurse ndërtimi i aeroportit do të përfundojë brenda 24 muajve.


Në fazën përfundimtare do të jenë të punësuar 12 mijë persona- tha ajo, duke theksuar se ka interes nga shumë kompani me low cost.


Sipas ministres, për ndërtimin e aeroportit të Kukësit do të shpenzohen 8 milionë Euro.