Afishimi i listave problemeE hene 14 Janar 2013 2038

p styletext-align justify Afishimi i listave problemeListat e zgjedhesve ne bashkine Fier ende nuk jane afishuar duke kaluar afatet ligjoreZyrtare te ketij institucioni thone se nuk gjenden ne sistem listat per 4 qendra votimi problem i cili i eshte percjelle zyres e pergjithshme te gjendjes civile Sipas te dhenave deri tani ne kete Bashki jane shtuar 6000 zgjedhes nga votimet e fundit cka ka sjelle dhe shtim te qendrave te votimit nga 84 ne 94 te tilla E njejta situate paraqitet edhe ne bashkine Durres qe nuk ka afishuar listat per shkak se mungon baza materiale Prefekti i qarkut Genci Alizoti ka denoncuar faktin se afati ligjor ka perfunduar ne 3 janar Sipas Prefektit vetem 90 e njesive ne rang qarku kane respektuar afatin e afishimitpp