Cifti i njohur, Blero Muharremi dhe Afrona Dika, gjërat personale nuk përtojnë që t’i ndajmë me miqtë e tyre, duke mos përjashtuar as të tjerët.
Dhuratat ndaj njëri tjetrit, dashurinë, madje edhe fotot nga shtrati, i kanë ndarë s’bashku me miqtë e tyre, shkruan Indeksonline.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Duket, sikur cifti në fjalë, kërkojnë doemos vëmendjen e publikut. “Më vjen keq cfarë kam thënë kur kam qenë e zemëruar”, ka shkruar Afrona drejtuar Bleros./Indeksonline/


SSSA
ASS