Agron ela presidenti i ri i VllazniseE merkure 30 Janar 2013 1504

p styletext-align justify Agron ela presidenti i ri i VllaznisePas shume polemikash tashme ekipi i Vllaznise do te kete presidentin e ri i cili eshte biznesmeni Agron ela Ka qene keshilli i bashkise Shkoder qe ne mbledhjen e fundit ka bekuar zyrtarisht kalimin ne forme te re te ekipit kuqeblu ku biznesmeni ela do te jete bashkadministrator me bashkinePjesa financiare eshte ndare 60 te shpenzimeve Agron ela dhe 40 bashkia Nderkohe kjo e fundit si aksionere e vetme e Vllaznise ka marre persiper shlyerjen e te gjitha borxheve ndaj te treteve deri me 31 janar Por kjo pike e rendit te dites nuk ka kaluar pa polemika dhe debate Keshilltari i PBDNJ-se Armando Pali u shpreh se nuk pajtohet me nenshkrimin e kontrates nga ana e biznesmenit ne nje kohe kur bashkia Shkoder do te mbaje 100 te kapitaleve Nga ana tjeter ai ishte kunder fondit shtese prej 100 milion lekesh per ekipin e Vllaznisep
p styletext-align justify p
p