brbrMinistri i Zhvillimit Ekonomik Arben Ahmetaj e konsideron paketen fiskale si nje nxites kryesor per rritjen ekonomike Edhe pse rriten disa taksa ministri i eshte pergjigjur deputeteve te komisionit te ekonomise se taksat e reja vendosin drejtesi ai qe fiton me shume paguan me shume dhe ai qe fiton me pak paguan me pak Arben Ahmetaj tha se  paketa nxit zhvillimin ekonomik te vendit dhe vendos drejtesi ne taksa Kush fiton me shume do te paguje me shume dhe kush fiton me pak do te paguaje me pak Deputetet kane kerkuar llogari te ministri i cili ka ne varesi mbrojtjen e konsumatorit se cilat jane arsyet qe cmimi i naftes qe ka rene me 30 ne bursa nuk po reflektohet edhe ne Shqiperi Anastas Angjeli tha qeveria te monitoroje tregjet sepse cmimi i naftes nuk reflektohet cfare eshte kjo keshtu qe vidhet konsumatoribrbr
brbrArben Ahmetaj ne do te ngreme agjencine e mbikeqyrjes se tregut8230brbr
brbrNdersa kryetari i Komisionit te ekonomise z Brace ka sqaruar deputetet se nuk do te kete stepje te investitoreve te huaj per shkak te rritjes se tatimit te dividentit Brace tha se ka marreveshje mes vendeve qe investitoret mund te paguajne taksat ne vendin ku ata kane qendren Ministri Ahmetaj eshte akuzuar nga deputeti i LSI-se Gjovalin Kadeli se fondi shqiptar i zhvillimit po nderton vetem rruget ne jug por kjo nuk eshte pranuar as nga Brace dhe as nga Ministri i Ekonomisebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br