brbrNe nje kohe qe opozita proteston per keqqeverisjen dhe ka shpalosur programin e saj per te rikthyer taksen e sheshte ne masen 9 Ministri i Financave Arben Ahmetaj e ka konsideruar kete ide si nje cmenduri ekonomike Sipas ministrit rikthimi i takses se sheshte dhe shmangja nga tatimi progresiv do te thote qe ti marresh qytetareve 120 milion dollare cdo vit ndersa borxhi publik te arrije majat Ahmetaj paralajmeroi se te merkuren miratohet ne qeveri ligji i faljes fiskale ligji i cili pritet te lehtesoje biznese dhe qytetare nga penalitetet Ministri i Financave beri nje permbledhje te vitit qe lame pas Sipas tij treguesit ekonomik jane sipas parashikimeve ndersa krahasuar me pritshmerite e qytetareve qeveria mbetet ende larg permiresimit te mireqenies se jetesesbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br