Kosove 16 maj 2016 NOAal - Ministri i Financave Arben Ahmetaj gjate nje vizite te zhvilluar sot ne Kosove u takua me presidentin Hashim Thacibr
br
Sipas njoftimit nga zyra e shtypit Thaci dhe Ahmetaj biseduan per thellimin e bashkepunimit ndermjet dy shteteve sidomos ne lehtesimin e te berit biznes dhe ne forcimin e lidhjeve ekonomike dhe tregtarebr
br
Marredheniet e mira ndermjet dy shteteve duhet te forcohen edhe me tej permes bashkepunimit ekonomik dhe tregtar Nje bashkepunim i tille do te ndikoje drejtperdrejt ne zhvillimin ekonomik ne te dy vendet tona ka theksuar presidenti Thacibr
br
Ai shtoi se ka rritje te shkembimeve tregtare por ato ende nuk jane ne nivelin e deshiruar Sipas tyre Kosova e Shqiperia gjithnje kane shfaqur gatishmeri per ti tejkaluar veshtiresite tregtarebr
br
Ahmetaj tha se ne kuader te perpjekjeve per te dinamizuar bashkepunimin edhe sot do te mbahet nje tryeze e perbashket qe ne fokus ka dialogun ndershteteror dhe te berit biznes me theks te vecante ne sfidat e qasjes ne tregjet tonablnoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix