Reshjet shkaktojnë probleme në rrugën nacionale Berat-Skrapar, duke vështirësuar qarkullimin e automjeteve. Masive të mëdhenj gurësh kanë rrëshqitur në rrugë, duke krijuar vështirësi në qarkullim dhe duke u shndërruar në burim aksidentesh.


Në të gjithë gjatësinë e rrugës kanë rrëshqitur nga faqja kodrinore masive të mëdhenj e të vegjël gurësh. Sa herë bie shi situata përsërite dhe sapo pastrohen, të tjerë gurë bien nga mali.


Sipas drejtuesve të mjeteve,edhe pse kjo situatë përsëritet çdo vit,askush nuk ka marrë masa për izolimin e faqes shkëmbore me mbajtëse prej rrjete hekuri.


21 shkurt 2018 (gazeta-Shqip.com)