Temperaturat e ulëta dhe reshjet e shiut nuk i kanë penguar punonjësit e ndërmarrjes së gjelbërim pastrimit Bashkisë së Tiranës që të ndërmarrin një aksion të gjerë pastrimi në të gjithë kryeqytetin.


Të ndarë në grupe pune, punonjësit së bashku me mjetet e tyre të pastrimit do të vijojë gjatë gjithë ditës së sotme jo vetëm për heqjen mbeturinave, por edhe të inerteve. Një vëmendje e posaçme është treguar edhe për gjelbërimin, ku është bërë krasitja e bimësisë.


Aksioni nisi fillimisht nga njësia Nr. 1 në blloqet e pallateve në rrugët  Bajo Topulli, Dali Ndreu, Kont Leopold Bertold, Ali Demi, Mirash Ivanaj et, ndërsa po vijon edhe në njësitë e tjera administrative.


11 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)