Kryeministri Edi Rama ka uruar një ditë të mbarë me një video, ku tregohen aktivitetet e shumta kulturore që po bëhen në vend. Sipas tij, këto aktivitete kanë gjallëruar qytete dhe fshatra nga veriu në jug.


Mirëmëngjes dhe me këto pamje të aktiviteteve të shumta që këto dy muaj kanë gjallëruar qendrat urbane dhe fshatrat nga veriu në jug me festat e traditës, festat e kulinarisë, festat e muzikës duke i dhëne ngjyra fantastike këtij sezoni, ju uroj një ditë të mbarë, shkruan Rama.


MIRËMËNGJES dhe me këto pamje të aktiviteteve të shumta që këto dy muaj kanë gjallëruar qendrat urbane dhe fshatrat nga veriu në jug me festat e traditës, festat e kulinarisë, festat e muzikës duke i dhëne ngjyra fantastike këtij sezoni, ju uroj një ditë të mbarë #smilealbania


Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 11. Juli 201812 korrik 2018 (gazeta-Shqip.com)