ALEANCA KUQ E ZI
Nen sloganin Maratona Kuq e Zi Aleanca Kuq e Zi qe kundershton hapur nisjen e regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare nga data 1 tetor ka ndermarre nje kalendar aktivitetesh brenda dhe jashte vendit.

Nje nga perfaqesuesit e Aleances Kuq e Zi avokati Ardit ollaku deklaroi se qellimi i maratones se kuqezinjve eshte promovimi dhe mbrojtja e vlerave kombetare dhe historike kudo qe jetojne shqiptaret ne trojet e tyre dhe ne diaspore. Maratona Kuq e Zi do te permbyllet ne Festen Kombetare te Pavaresise ne 28 Nentor ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane. Nepermjet kesaj maratone Kuq e Zi Aleanca do te krijoje edhe deget e saj te cilat do te jene te hapura per te gjithe ata qe jane krenare qe jane shqiptare. Aleanca Kuq e Zi i ben apel te gjithe qytetareve me kombesi shqiptare pavaresisht kombesise por qe ne gjakun e tyre rrjedhin ngjyrat kuq e zi te bashkohet me kete mision historik per te promovuar dhe mbrojtur integritetin e kombit shqiptar.

 


 


Shiko kroniken video