brbrDeputeti socialiste Alfred Peza ka sqaruar pasurine e tij per te cilen u vendos ne qender te sulmeve nga ana e Partise Demokratike Peza ka theksuar se pasurine e tij e ka grumbulluar para se te hynte ne politike duke paraqitur edhe dokumentet qe faktojne kete Per me teper per shkak se bashkeshortja e deputetit Peza eshte subjekt i ligjit per kontrollin e pasurise cdo burim te ardhurash eshte kontrolluar nga ILDKP prej 15 vitesh rresht br
Pasuria e Alfred Pezes pas 2013 kur Alfred Peza ka hyre ne politike eshte shtuar me zero leke pervec te ardhurave qe mund te kene ardhur nga interesa bankare apo te ardhurave nga puna si deputet i parlamentit te Shqiperise apo nga bashkeshortja ime si punonjese e Ministrise se Puneve te Jashtme br
Sipas socialistit Peza sulmi i PD kunder tij eshte realizuar vetem per te terhequr vemendjen nga skandalet e familjes Berisha Ne mbrojtje te deputetit Peza ka dale edhe kryeministri Edi Rama i cili duke iu pergjigjur qytetareve ne rrjetet sociale ka theksuar se deputeti Peza e ka vene pasurine para se te hynte ne politike Po te degjosh Shqupin keshtu eshte miliarda nga te kater anet po fakti eshte se te ardhurat e Alfred Pezes nuk jane shtuar aspak qekur ka hyre ne politike dhe kete e tregon qarte deklarata e pasurise shkruan Ramabrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br