Transmetuar më 22.09.2015 - 22:05Prezantuesja e njohur nga Shqipëria, Alketa Vejsiu, është tejet e lumtur që ka nisur sezoni i ri i “Dance with me”.Ndërkohë që disa nga konkurrentët merren me detyrat që kanë ndaj këtij show televiziv, Vejsiu, prapa kuintave Alketa merr poza me disa prej kandidatëve.Është Vesel Kurtishaj, fituesi i fundit i “Big Brother Albania”, ai shfaqet te kjo foto me Alketa Vejsiun në krah.Dhe në foton e dytë më poshtë, siç e shihni, Veseli e ka ende krahun e majtë të fashuar pas incidentit që ndodhi në mjediset e provave të spektaklit, por siç ka thënë ai, asgjë serioze. I urojmë dhe ne të shkuara sa më shpejt!Aksidentohet Vesel Kurtishaj, fituesi i Big Brother Albania 8 FOTO


Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT (1/9)
Pas

Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT
Pas


PUBLICITET


lang: en_US