Alkmar eshte skuadra kampione e Hollan-
des.Skuadra e Vangala ka fituar kampio-
natin hollandez 3 jave para perfundimit
te kampionatit.Pavaresisht se u munden
te treja pretendenet, Alkmar shpallet
matematikisht kampion duke lene mbrapa
Twenten dhe Ajaksin.