Miss Shqipëria 2008 Almeda Abazi dhe aktori i njohur turk, Tolgahan Sayman, është çifti që, pa dyshim, ka marrë vëmendjen më të madhe gjatë këtij viti dhe jo vetëm në Turqi. Çifti, që kurorëzuan në martesë dashurinë e tyre shkurtin e këtij viti, së fundi janë bërë pjesë e kopertinës së revistës shqiptare Living, ku kanë rrëfyer dashurinë e tyre, detajet e martesës, si edhe projektet e ardhshme profesionale.
Almeda dhe Tolga kanë ndarë edhe disa prej fotove të realizuara gjatë këtij seti.Së shpejti, Almeda dhe Tolga kanë për të marrë edhe një çmim të rëndësishëm. “Çifti i vitit është çmimi që ka përzgjedhur çiftin e preferuar të publikut në Turqi për këtë vit. Siç raportojnë mediat turke, ceremonia e ndarjes së çmimeve do të mbahet ditët e ardhshme. Tolgahan është i njohur në Turqi si personazhi që nuk dorëzohet asnjëherë, por këtë vit, aktori i famshëm ka marrë edhe çmimin dhëndri kombëtar.


Këtë titullin e fundit, Tolgahan e meriton plotësisht pasi njofton në gjuhën shqipe të gjithë shqiptarët për intervistën e tij dhe të Almedës në gjuhën shqipe.