Formula 1 Pas tërmetit që po përjeton Formula 1 me tërheqjen e Ferrarit dhe të shtatë skuderive të tjera, vjen edhe një tërheqje tjetër. Është Fernando Alonso, piloti i Renaultit që deklaroi se "vitin tjetër do të garoj në kategorinë e re.” Gjithsesi Maks Mozli shprehet optimist se gjendja do të ndryshojë.