Ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin, ka shkuar paraditen e sotme në MInistrinë e Brendshme, për tu takuar me ministrin Fatmir Xhafaj.


Takimi ka ardhur pas prezantimit të Strategjisë së BE-së për Ballkanin dhe dy operacioneve të fundit të Policisë së Shtetit kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në Elbasan dhe Durrës.


9 shkurt 2018 (gazeta-Shqip.com)