shukri dibranNga Anika Dokle

E neveritur e gjithe shoqeria nga nje skandal qe nuk ishte as i denje per nje skandal seksual. smile emoticon

Te pezmatuar femijet tane per modelin e punesimit dhe te konkurrences ne kete vend.

E shokuar familja e Shukriut.

Tallese deri ne dhimbje hapesira virtuale, qe ngriti ne kult "breket" e Shukriut.

Te tulatur ata qe i dhane voten.

Krenar kryetari i partise qe e promovoi Shukriun si "sherbetor vs pelivan".

I pashprese cdo njeri qe punon dhe jeton me integritet.

Ne hall te madh grate dhe vajzat qe nuk ja falin shpirtin dreqit, me cimke ose pa cimke, me vrime ose pa vrime.

Rrenqethes qendrimi i Donald Lu-se per rastin. smile emoticon

Dhe ne fund, mos harroni:

"Shukriu" eshte produkt i politikes. Kjo e fundit eshte e keqja me e madhe ne kete vend!