Arrestohen kreu i komunes se Frasher ne rrethin e Permetit si dhe kryeplaku i fshatit Mican nen akuzen per moskallzim te kultivimit te bimeve narkotike.Tomorr Kotorri dhe Faslli Canka jane ndaluar nga policia pas perfundimit te aksionit “Era e jugut” nga I cili u asgjesuan 1114 rrenje kanabis sativa.Sipas burimeve mesohet se ne territorin e komunes Frasher ishin mbjelle 14 parcela me kanabis.Arrestimet ne fjale vijne pas hyrjes ne fuqi te ndryshimeve ne ligjin penal ku kreret lokal ngarkohen me pergjegjesi penale nese kane djeni per mbjelljen e lendeve narkotike ne territoret administrative te tyre por qe nuk e denoncojne kete veprimtari.