Kryetari Partisë së Fortë, Visar Arifaj ka dalë sot në foltoren e Kuvendit të Komunës së Prishtinës për të sqaruar qëndrimin e partisë së tij në lidhje me Kryesuesin e Asamblesë Komunale.
"Partia e Fortë nuk e sheh këtë pozitë si të rëndësishme, andaj nuk do të marrim mundin ta kandidojmë askënd”, ka thënë Arifaj.
“Ndërkohë, Asambleja duhet urgjentisht të mundësojë wireless për të gjithë anëtarët në sallë dhe ulëse me rrota (në rast të nevojës për gara)”, tha kryetari i Parisë së Fortë. /Indeksonline/