Na ndajnë edhe 48 ditë nga Krishtlindjet, por kjo nuk e ka ndaluar qendrën tregtare luksoze Harrods në Londër, që të zbulojë vitrinat e saj për këtë festë.


Këtë herë e gjithë shfaqja luksoze është frymëzuar nga trenat klasikë britanikë me avull.


Qendra tregtare tërheq mijëra blerës nga e gjithë bota dhe është simbol i luksit.


50 njerëz punuan më shumë se 500 orë për të krijuar këtë instalacion./ep1


2


3


4


5


6


7


8


9