Gjykata e Vlorës dha masën e sigurisë detyrim paraqitjeje për dy policët e burgut në lidhje me arratisjen e Mikel Kasës nga salla e gjyqit.Gjolek Hodaj dhe Granit Zani kishin për detyrë të shoqëronin Kasajn dhe tani akuzohen për shpërdorim detyre.


Ndërkohë që kanë kaluar gati dy ditë nga arratisja e bujshme, policia nuk ka rënë ende në gjurmët e Mikel Kasajt, i cili u dënua të mërkurën me 4 vjet e gjysmë burg për rrëmbim personi.


25 maj 2018 (gazeta0-Shqip.com)