Ish-deputeti italian, Massimo Romagnoli u arrestua në Podgoricë, kryeqytett i Malit të Zi, së bashku me dy qytetarë rumunë me dyshimin për trafik armësh në favor të Forcave të Armatosura Revolucionare Kolumbiane (FARC).
Sipas agjencisë Mediafax dhe gazetës së përditshme rumune ”Rumania libera”, arrestimi i tre personave, dy qytetarët rumunë u identifikuan si Cristian Vintila dhe Flaviu Virgil Georgescu, u bë pas një mandatarresti të autoriteteve amerikane.

Për rastin në fjalë janë kryer hetime në Podgoricë dhe Bukuresht.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};