brbrshte bere arrestimi i kreut te grupit kriminal mafia kapitale Massimo Karminati i cili akuzohet per korrupsion me tenderat publik ne bashkine e Romes Karminati u ndaluar te marten ndersa ngiste makinen e tij ne nje periferi te kryeqytetit Prokuroria vendosi ta arrestoje Karminatin pasi ka prova te mjaftueshme filmike dhe audio qe e komprometojne ate ne afera korruptive Behet fjale per afera ne kontratat per mirembajtjen e rrugeve grumbullimin e plehrave vendstrehimet e refugjateve kopshtarine etj Krahas ndalimit te tij policia ka arrestuar dhe 37 persona te tjere te marten ndersa dhjetera vete jane nen hetim I dyshuar per korrupsion eshte dhe ish- kryetari i bashkise Alemano Sipas policise mafia kapitale nuk ka lidhje me grupet kriminale qe operojne prej vitesh ne Itali si Kosa Nostra Kamorra dhe Ndragetabrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br