0
brbrbrbrArsenal ka marre portierin e Kolumbise David Ospinabrbr
brbr25 vjecari luan prej vitit 2008 me Nice ne Ligue 1 ne France dhe te Topcinjte do te jete portieri i dyte pas polakut Szczesnybrbr
brbrArsenal nuk ka percaktuar kohezgjatjen e kontratesbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrTV KLANbrbr