Ashton ne Bosnje dhe KroaciE enjte 18 Prill 2013 0914

Ashton ne Bosnje dhe KroaciShefja e politikes se jashtme te Bashkimit Evropian Catherine Ashtondo te qendroje sot ne Bosnje dhe Hercegovine ku do te takohet me anetaret e presidences trepaleshe te ketij vendi dhe zyrtare te tjere Ashton do te vizitoje edhe Srebrenicen perkatesisht memorialin qe u kushtohet viktimave te masakres se vitit 1995 Kryediplomatja evropiane do te vazhdoje viziten ne Kroaci ku sonte eshte parapare takimi me presidentin Ivo Josipoviq Kete jave Ashton ka qendruar edhe ne Tirane dhe Shkupp