brbrSkandali i vjedhjes se parave ne banken e shtetit ka rrezuar besimin e publikut tek kupola drejtuese e institucionit me te larte monetar Ndaj per ekspertet eshte e nevojshme qe te kete nje mision te vencante nga Fondi Monetar Nderkombetar apo institucion tjeter i besueshem qe te audioje Banken Qendrore dhe ti ktheje integritetin ketij institucioni Ndersa per ekspertin Altin Hoti ne mbledhjen e fundit te Keshillit Mbikeqyres Guvernatori duhet te jepte doreheqjen jo vetem si nje akt moral por edhe si menaxher pasi deshtoi Ne 21 korrik Banka Qendrore njoftoi se nepermjet auditit te kryer ne thesar kishte zbuluar mungesen e 713 milion lekeve duke paditur ne prokurori dy prej punonjesve te departamentit te emisionit brbr
br