Talenti shqiptar i rritur ne akademite gjermane Donis Avdijaj pas demtimit po shijon pushimin e tij ne Kosovebr
br
Sulmuesi i klubit te njohur gjerman Schalke 04 duket se i ka perqafuar mire traditat e te pareve pasi sic shihet ne video ai duket se eshte mjaft i zoti edhe ne vallet popullore tradicionalebr
br
Avdijaj ka postuar nje video ne profilin e tij zyrtar ku shihet duke hedhur valle kombetare ne rruge nen tingujt e tupanit dhe surlesbr
br
var videoData 11048652

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix