Gjatë fluturimit avioni pëson një defekt teknik, duke shkaktuar rënien e presionit të ajrit në kabinë, dhe pasagjerët kanë vënë maskat e oksigjenit.


Mirpo ky moment i frikshëm nuk e ka penguar  të riun të bëjë një selfie  me maskën e oksigjenit dhe ta postojë në Twitter duke shkruar Fluturimi më i frikshëm në jetën time! Nuk mund të mos bëja një selfie