Një tjetër bar “Oslo” I është shtuar kryeqytetit. Ky investim vjen me risi dhe u përgjigjet kërkesave të klientëve.


Kush dëshiron të shijojë kokteilet e fundit, verërat më të mira shqiptare dhe të huaja apo thjesht në kafe ju mirëpret bar “Oslo” te “Komuna e Parisit” Vijojnë investimet e lokaleve më të preferuara në tiranë “bar Oslo”.


Pas sukseseve të aktiviteteve të mëparshme, ky është lokali i 7 i hapur në qytetin e Tiranës dhe në Durrës. Bar më i ri, OSLO tashmë është hapur në rrugën Komuna e Parisit, zonën më të urbanizuar në vitet e fundit në tiranë.


Në këtë ceremoni hapje, klinetët u ftuan për të shijuar koktelet më të fundit, shijet e kafes dhe verërat e huaja dhe shqiptare. Administratorët e këtij biznesi vijojnë ti përgjigjen kërkesave të klientëve duke sjell të tjera risi në bar OSLO.


/Ora News/


 


 


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter