Nga rezultati i hetimeve te autoritetit statistikor evropian Eurostat varet nese Bashkimi Evropian dhe Fondi Monetar Nderkombetar duhet te ndyshojne programin e tyre per shpetimin e ekonomise greke apo jo.

Nga rezultati i hetimeve varet gjithashtu edhe ashpersimi ose jo i masave te qeverise greke lidhur me kursin e kursimit.

Bashkimi evropian dhe Fondi Monetar Nderkombetar i kane akorduar greqise nje kredi prej 110 milione euro. Kjo shume do ti jepet grekeve me keste per nje periudhe tre vjecare.2010-10-11 1724