Bashkimi Evropian ka lëshuar kritika te ashpra ne drejtim te aeroporteve evropiane, pasi ato nuk arritën te përballen si duhet me motin e keq dhe ngricat, qe lanë mijëra pasagjere ne terminalet e aeroporteve. Komisioneri evropian për transportin, Sim Kalas, u kërkoi aeroporteve te marrin masa serioze, ne mënyrë qe te ne ardhmen te mos përsëriten situata te tilla.


Shpërndaje