Baba-MondiKryegjyshi Botëror i Bektashijve, Baba Mondi pritet të takojë në muajin maj Papa Franceksun.


Mësohet se takimi në audiencë do të mbahet më 11 maj, në selinë e shenjtë të Vatikanit dhe pikërisht në sallën Pavli VI.


Lajmi është konfirmuar nga përfaqësues të Kryegjyshatës Botërore bektashiane.