“Plaku i Krishlindjeve” vrases qe ekzekutoi nente persona ne afersi te Los Angeles, ne SHBA, kishte nje femije sekret.

Bruce Jeffrey Pardo i kishte treguar ish-bashkeshortes se tij Silvia per ekzistencen e femijes vetem pak kohe me pare.

Vogelushi, 9 vjec, kishte mbetur handikapat qe i vogel, pas nje incidenti ne te cilin rrezikoi te mbytej. Sipas policise, vrasesi kishte ndermend te arratisej pas krimit te kryer, por nuk dihet pse u detyrua te vriste veten. Ai kishte pergatitur 17 mije dollare dhe nje bilete avioni per ne Kanada.

Ne naten e 24 dhjetorit, i veshur si plaku i Krishlindjeve, ai ekzekutoi nente persona ne shtepine e prinderve te ish-bashkeshortes se tij, ne Covina te Kalifornise.

I armatosur me pistolete, ai hapi menjehere zjarr duke vrare midis te tjereve edhe ish-guan dhe prinderit e saj. Pas krimit, Pardo i ka vene flaken shtepise.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code