brbrNenkryetari i grupit parlamentar te partise socialiste Taulant Balla ka mbrojtur standardet e permbushura ne zgjedhjet lokale para Komitetit te Jashtem te Parlamentit Europian Gjate mbledhjes se ketij komiteti socialisti Balla tha se zgjedhjet e 21 qershorit ishin nje hap i madh perpara drejt permbushjes se standardeve me te mira per menyren e zhvillimit te fushates administrimit te procesit gjate dites se votimit dhe ne lidhje me perfundimin  ne kohe rekord te procesit te numerimit te votave Balla u ka premtuar eurodeputeteve se maxhoranca eshte e gatshme te zbatoje cdo rekomandim qe OSBE-ODIHR do te jape ne raportin perfundimtar per zgjedhjet Nga ana tjeter Balla ka marre garancine e grupit socialist dhe demokrat ne Parlamentin Europian se do te mbeshtesin hapjen e negociatave per anetaresim te Shqiperise duke vene theksin ne domosdoshmerine e reformes ne drejtesibrbr
brbr brbr
brbr brbr
br