Balotazhi ne MaqedoniE merkure 03 Prill 2013 1223

p styletext-align justify Balotazhi ne Maqedoni Pas vendimeve te gjykates Administrative Komisioni Shteteror Zgjedhor ne Maqedoni konfirmoi perseritjen e votimeve ne Dollne dhe Strumice per shkak te parregullsive te evidentuara me listat zgjedhoreKomisioni theksoi se raundi i dyte per balotazhin ne 29 komuna do te mbahet diten e diele Fokusi maksimal i ketij rivotimi do te jete ne Shkup ndersa kandidatet shqiptare na balotazh jane ne 7 komuna mes te cilave Tetova Gostivari dhe Struga Ne raundin e pare te zgjedhjeve lokale te 24 marsit u zgjodhen 49 kryetare te komunave ndersa komunat e tjera shkuan ne rivotimp
p styletext-align justify p
p