03/05/10 21:48Banorët qëndrojnë të gjithë në kopësht. Disa merren me përgatitjen e kukurecit në zgarë, e ndër to është dhe Jona, e Klodi shkon ti qëndrojë afër e i thotë se mezi po pret që të bëhet gati e të hanë. Ndërkohë Domi ka shtruar tavolinën dhe e ka bërë gati e tani presin veç kukurecin. Po ashtu, banorët shijojnë muzikën e vënë në sfond e kërcejnë. Kryesisht ta kërcejnë valle, duke u bazuar dhe në muzikën e përshtatshme për këtë lloj kërcimi. Klodi është shumë i hareshëm dhe gjatë gjithë festës ai kërcen me Domin, Mandin e Erionin. Banorët i mësojnë njëri-tjetrit valle të ndryshme dhe Erioni është shumë kurioz për të mësuar. Erioni ngacmon Jonën, duke i thënë se ata e dinë që në Afrikë nuk ka nga këto këngë, por nuk kanë çtë bëjnë. Jona ia kthen duke e pyetur se ai i duket shumë i heshur, dhe Erioni i përgjigjet se kështu rri përpara ushqimit zakonisht.

Së fundmi, kukureci është gati dhe banorët ulen në tavolinë për të ngrënë dhe dollinë e parë e nge Mandi për Klodin.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));