Kryedemokrati Lulzim Basha ndodhet në Koplik, ku po zhvillon një takim me militantë të PD-së në këtë qytet.


Basha kërkoi zbardhjen e vrasjeve në Shkodër, ku e fundit ishte ekzekutimi i dy vëllezërit në Shkodër, Astrit dhe Brahim Bilali.


Bandat po hanë kokat e njëri-tjetrit kjo është përgjigjja që jep policia, po policia për çfarë paguhet. Edhe vrasjet duhet të zbardhen sepse aty ka edhe njerëz të përfshirë në mënyrë të pafajshme.


Kjo nuk mund të vazhdojë më kështu, ose përndryshe ka gisht shteti, nuk ka rrugë tjetër. Drejtësi nuk ka, mundësi nuk ka dhe kjo i ka sjellë njerëzit në dëshpërim, deklaroi Basha.


Gazeta Shqip